خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته
حرکات سالم انجام دهید.
به گزارش بی اس ام اس : حداقل ۵ روز در هفته به مدت ۳۰ دقیقه حرکات ورزشی انجام دهید. شما می توانید آن را به ۱۰ دقیقه هم تبدیل کنید. آن را به هر طریقی که می توانید انجام بدهید مثلا برای رفتن به سر کار از دوچرخه استفاده کنید.
سیگار را ترک کنید.
سیگار کشیدن یکی از دلایل اصلی انسداد شریان های قلب و بیماری های مربوط به آن است. شما با ترک سیگار خطر سکته قلبی را به نصف افراد سیگاری می رسانید.
وزنتان را کنترل کنید.
افزایش وزن خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. به رژیم غذایی متعادل که شامل چربی های کم و استفاده زیاد از میوه ها و ورزش فراوان است رو بیاورید.
از ۵ سهم استفاده کنید.
در هر روز از ۵ سهم میوه و سبزیجات استفاده کنید. به مربای صبحانه خود میوه خشک اضافه کنید. به سس پاستایتان سبزیجات اضافه کنید.
روغن ماهی بخورید.
ماهی اسقومری ماهی ساردین و تن ماهی تازه و سالمون منابع غنی از امگا ۳ هستند که می تواند از قلب شما در برابر بیماری ها محافظت کند.
از استرس دوری کنید.
اگر شما تحت فشار هستید ذهنتان را با راه رفتن پاک کنید. این کار افکار شما را متمرکز می کند و برای کاهش تنش به شما کمک می کند. اگر که این راه رفتن تند تند باشد جز فعالیت های روزانه تان نیز حساب می شود.
از خوردن روغن های اشباع دوری کنید.
تغییرات کوچک در رژیم غذایی تان می تواند اثرات مثبتی بر روی سلامت شما داشته باشد. به جای شیر های پر چرب از شیر های نیمه چرب استفاده کنید. از گوشت استفاده نکنید و غداهای آب پز و بخار پز را به غذاهای سرخ شده و کبابی ترجیح دهید.
کمتر از مشروبات استفاده کنید.
الکل ها چاق کننده هستند اگر شما روزانه ۲ ۳ شات جین یا تونیک به غذای روزانه تان اضافه کنید در ۴ هفته به میزان ۲ کیلوگرم چاق می شوید.
برچسب روی محصولات غذایی را بخوانید.
برچسب روی محصولات را بخوانید تا متوجه شوید که هر کدام حاوی چه موادی است تا بتوانید برای اینکه سالم تر زندگی کنید، انتخاب بهتری انجام دهید.
منبع:www.nhs.uk
نمک آبرود،نمک خوراکی،نمک دریایی،نمک متبلور،نمکستان
زیاد می شنویم که می گویند نمک زیاد مصرف نکنیم چرا؟بهتر است بدانید که نمک یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است و به عملکرد صحیح بدن و مغز کمک می رساند. اما در واقع مصرف زیاد نمک می تواند خطرات بیشماری را برای بدن داشته باشد.لازم به ذکر است که این خطرات در افرادی که فشار خون بالایی دارند، به مراتب بیشتر می باشد.
اثرات مفید نمک برای بدن را بشناسید:بدنیست بدانید که بیشترین اثر مفید نمک، ثابت کردن ضربان غیر عادی قلب است و به تنظیم فشار خون نیز کمک می نماید.در واقع یکی دیگر از اثرات مفید نمک خارج کردن اسیدیته زیادی که در بدن به وجود آمده است.بهتر است بدانید که باعث حفظ تعادل مقدار قند خون می شود.باعث فراهم ساختن انرژی لازم برای بدن می شود.جالب است بدانید که نمک یک آنتی هیستامین طبیعی می باشد.قابل ذکر است که برای ساخت استخوان مهم است. یکی از بااهمیت ترین دلایل پوکی استخوان، کمبود نمک و آب می باشد.قابل ذکر است که نمک قسمتی از درمان بیماران مبتلا به دیابت می باشد.بدنیست بدانید که استفاده از نمک بر روی زبان، موجب توقف سرفه های خشک می شود.
با این همه خواص مفید، چرا نمک زیاد، برای بدن مضرمی باشد؟بهتر است بدانید که نمک از املاح سدیم و کلر تشکیل شده است. البته در بزرگسالان، هنگامی که مقدار سدیم دریافتی زیاد باشد، بدن آب زیادی را نگه می دارد و مقدار مایعات جمع شده در بدن بسیار زیاد می گردد.لازم به ذکر است که بسیاری از دانشمندان معتقدند که همین عامل موجب پرفشاری خون می شود و این خود عاملی است برای بیماری قلبی و سکته، زیرا این مقدار زیاد مایعات در حین عبور از قلب به اعضای بدن می روند و موجب خستگی و درد در اندام ها می شوند و این خود عاملی است برای ظاهر شدن بیماری کرونری(انسداد رگ های قلب).
چه مقدار نمک برای بدن مضر نمی باشد؟قابل ذکر است که متخصصان مصرف حداقل 6 گرم نمک در روز را توصیه می کنند. ولی در کودکان این مقدار باید خیلی کم گردد.گفتنی است که تخمین زده شده که اگر 2-1 گرم نمک در روز مصرف شود، میزان بیماری های قلبی به صفر می رسد.جالب است بدانید که پیتزا، همبرگر و ساندویچ سوسیس بیشتر از 1 گرم نمک دارند و این مقدار 3/1 مقدار توصیه شده برای کودکان 6-4 سال است.بهتر است بدانید که خداوند نعمت های بیشماری برای ما آفریده است، ما نباید در هیچ موردی (حتی غذا خوردن) زیاده روی کنیم و زیاده از حد مصرف نماییم، چرا که عواقب و اثرات بد آن بعدها مشخص می گردد.
پس در مصرف نمک تعادل را رعایت کنیم و حتی کمتر مصرف کنیم .
مطالب مرتبط:
خواص طب سوزنی,فواید طب سوزنی,طب سوزنی درمانی,خاصیت طب سوزنی,خواص طب سوزنی درمانی,خواص طب سوزنی برای پوست,خواص طب سوزنی برای مو,خواص طب سوزنی برای جوانی,خواص طب سوزنی برای بارداری,خواص خوردن طب سوزنی,فواید طب سوزنی خام,فواید طب سوزنی پخته
به کرات شنیده ایم که طب سوزنی باعث کاهش دردمی شود،آیااین ادعا صحت دارد؟چگونه ؟
به گزارش بی اس ام اس از ایسنا :دانشمندان در یک بررسی جدید دریافتهاند که طب سوزنی با تحریک کردن یک مسکن و ضد درد طبیعی در بدن، تاثیرات مفید خود را اعمال میکند.این مسکن طبیعی در بدن بعد از انجام طب سوزنی، عروق را باز کرده و باعث میشود که خون بیشتری در آنها جریان پیدا کند.به گفته محققان؛ کشف ماده شیمیایی آدنوسین بعنوان یک عامل اصلی میتواند این طب سنتی چینی را در راستای کاهش و شفای دردها حتی موثرتر کند.دانشمندان در آزمایش روی موشها توانستند؛ تاثیر شفابخش سوزنهای ظریف معجزهگر را که در این روش مورد استفاده قرار میگیرند تا سه برابر افزایش دهند.طب سوزنی حدود 4000 هزار سال است که در نقاط خاصی از دنیا بعنوان یک روش درمانی پزشکی اصلی مورد استفاده قرار میگیرد اما از آنجا که هنوز به خوبی شناخته نشده است، بسیاری از مردم برای بهرهمندی از آن دچار تردید شده و سراغ آن نمیروند.
در این تحقیق اطلاعاتی درباره یک مکانیسم
فیزیکی ارائه کردهاند که از طریق آن، طب سوزنی میتواند درد را در بدن
کاهش دهد.این محققان دریافتند که آدنوسین یک مسکن طبیعی است که در هنگام طب
سوزنی در بدن آزاد میشود و اولین مسیر اثرگذاری طب سوزنی در کاهش درد
است.